DOSTAVA

Dostavo naročenih izdelkov izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. V primeru, da so naročeni izdelki na redni zalogi v naši maloprodajni trgovini, bodo poslani še isti dan, v kolikor bo naročilo oddano do 14. ure. Stroški priprave in pošiljanja izbranih izdelkov so, ne glede na znesek nakupa, enotni - 4,50 €. Če je pošiljka dobavljena v več paketih, se plača samo eno poštnino. Za naročila nad 100,00 € ne zaračunavamo stroškov pošiljanja.

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši maloprodajni trgovini. V tem primeru se izognete stroškom pošiljanja.

DOBAVA IN CENE

Prodajalec dobavi naročeno blago v celoti ali v delnih dobavah. Rok za dobavo znaša do 14 dni delovnih dni od prejema naročila, oziroma največ 3 mesece. Prodajalec blago dobavi, če je na razpolago. Če prodajalec v roku 3 mesecev blaga ne more dobaviti, je pogodba razvezana. Prodajalec ne odgovarja, če blaga ni mogel dobaviti. Prodajalec kupca, takoj ko je mogoče, obvesti o dobavi blaga, za katero ne velja 15 dnevni rok, kot tudi o tem, da je pogodba razvezana. Strošek pošiljanja blaga je po ceniku, ne glede na število dobav iz enega naročila, kar ne velja, če je bilo blago vrnjeno in ponovno poslano zaradi razlogov na strani kupca. Prodajalec pošiljki priloži račun in druge dokumente (garancijski list, navodilo za uporabo, ...), če je s predpisom tako določeno, razen če je kupec listine že prejel. Dejanja ob dobavi, prevzemu blaga lahko za kupca opravi kdorkoli, ki živi na označenem naslovu.

Cene v maloprodajni trgovini se lahko razlikujejo od cen v tej spletni trgovini.

^
Copyright © 2022 Trgovina CASA URMET Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.