DC/DC NAPAJALNIKI

DC/DC napajalniki omogočijo napajanje širokega spektra elektronskih naprav, pri tem pa ne potrebujejo priklopa na hišno omrežje. Za vhodno napetost v tem primeru poskrbi akumulator, sam napajalnik pa to napetost pretvori v ustrezno izhodno napetost. Določeni DC napajalniki so zasnovani za uporabo na avtomobilskem elektro omrežju, saj imajo vgrajen standardni avtomobilski vtikač.

Pri delu z DC/DC napajalniki znajo priti prav tudi izdelki v kategorijah POVEZOVALNI PRIKLJUČKI, NAPAJALNIKI Z AVTO VTIČNICO in SVINČENI AKUMULATORJI.

Poleg širokega nabora napajalnikov predstavljenih na naši spletni strani, so po naročilu na voljo tudi ostali izdelki iz ponudbe Conrad Electronic. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01/541-50-25 in dosegljivi preko e-pošte na info@trgovina-conrad.si, vljudno pa ste vabljeni tudi na posvet in nakup v živo v našo maloprodajno trgovino - Conrad BTC, Hrvaška ulica 10, 1000 Ljubljana.

Za zadostno energijo doma in na poti poskrbite tudi z izdelki v kategorijah ELEKTRONSKI TRANSFORMATORJI, UNIVERZALNI NAPAJALNIKI in GUMBNE BATERIJE.

^
Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.