ODGANJALNIKI MRČESA

Leteči in gomazeči obiskovalci vašega doma so še posebej aktivni v toplih pomladanskih in poletnih dneh. Z izdelki za odganjanje mrčesa se boste izognili marsikateri neprijetnosti povezani z njihovim obiskom. Na voljo so ultrazvočni odganjalniki komarjev in pajkov, ki proizvedejo zvok na ustreznih frekvencah, neslišnih za ljudi. V kuhinji in delu s hrano so zelo priročni ultravijolični lovilci letečega mrčesa, na vrtu in sadovnjaku pa so pasti za mrčes prava rešitev za ta problem.

Poleg široke izbire odganjalnikov predstavljenih na naši spletni strani, so po naročilu na voljo tudi ostali izdelki iz ponudbe Conrad Electronic. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01/541-50-25 in dosegljivi preko e-pošte na info@trgovina-conrad.si, vljudno pa ste vabljeni tudi na posvet in nakup v živo v našo maloprodajno trgovino - Conrad BTC, Hrvaška ulica 10, 1000 Ljubljana.

Zagotovo najdete kaj zanimivega zase v kategorijah ODGANJALNIKI GLODALCEV, ODGANJALNIKI KUN ter UNIVERZALNI ODGANJALNIKI.

  Prikaži kot Mreža Seznam

  11 izdelkov

  Nastavi padajočo smer
  na stran
  ^
  Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.