O PODJETJU

 

Zgodba podjetja Urmet d.o.o. se je začela leta 1994, ko je gospod Batič ustanovil podjetje Vezave marketing d.o.o. Poglavitna dejavnost mladega podjetja sta bila uvoz in izvoz elektro materiala, vendar se je v želji po novih izzivih kmalu izoblikoval nov, ambicioznejši cilj: doseganje večjega tržnega deleža tudi izven meja Slovenije, predvsem v državah bivše Jugoslavije. Tako smo z italijanskim podjetjem Urmet Domus S.p.A. iz Torina sklenili strateško partnerstvo in postali mešana družba s 65% lastnim domačim deležem in 35% tujim deležem.

Najbolj tvegano obdobje poslovanja so bila leta pred vstopom Slovenije v EU, saj smo se zavedali, da bodo podjetja, kot je bilo takrat naše, prva na preizkušnji, ko se bodo na tržišču pojavile konkurenčne organizacije. Zato smo uspešno izvedli prilagoditev poslovanja v profesionalno agencijsko zastopstvo priznanih blagovnih znamk v svojem segmentu. V ta namen je bilo leta 2006 ustanovljeno novo podjetje.

Podjetje Vezave d.o.o., specializirano v segmentu zasilne razsvetljave s proizvodi Cooper in splošne razsvetljave s proizvodi Disano&Fosnova, se je v samo nekaj letih na tržišcu ustalilo in prevzelo kljucno vlogo kot eno redkih podjetji v regiji, ki skrbi za profesionalno agencijsko zastopstvo izbranih blagovnih znamk z lastno promocijo izdelkov na trgu prek projektivnega biroja in komerciale. Tako kot skoraj vsa podjetja v regiji je tudi nas leta 2009 zaznamovala kriza – nova preizkušnja, ki smo jo morali prebroditi. Z razpadom gradbenega sektorja nam je v Sloveniji naenkrat začelo zmanjkovati kupcev. Toda naša prednost, ki se je izkazala tudi za našo rešitev, je bila prav v raznolikosti naših proizvodov in storitev. Tako smo se lahko kljub težkim časom obdržali v sedlu in uspešno prebrodili zadnja leta. Pravijo, da prijatelja spoznaš v nesreči, poslovnega partnerja pa takrat, ko nastopi kriza. Prepričani smo, da to drži!

Smo agencija v pravem pomenu besede, saj nimamo lastnega skladišča in delujemo kot agenti za podjetja, ki jih zastopamo, hkrati pa kot promotorji naših distributerjev. Z izkušnjami, ki jih imamo na trgu, poskušamo vplivati na razvoj novih izdelkov in jih preko naših zvestih distributerjev uspešno vključevati na tržišče. Največji segment v podjetju je razsvetljava, ki se deli na več skupin:

  • Splošna razsvetljava Disano (Italija)
  • Notranja dekorativna razsvetljava Fosnova (Italija)
  • Zasilna razsvetljava Cooper Menvier (Grcija)
  • Centralni baterijski sistemi zasilne razsvetljave Cooper Ceag (Nemcija)
  • Regulacija razsvetljave Cooper iLight (Anglija)

Enako velik segment so tudi ostali elektro distribucijski materiali, kot so stikalna tehnika, kanali za ožičenje, doze za ožičenje, cevi in omarice. V tem segmentu zastopamo blagovno znamko Elettrocanali S.p.A., podjetje, ki je v konstantnem razvoju, tudi v času krize. Brezpogojno vam želimo ponuditi najkvalitetnejše izdelke in storitve, ki jih vaša organizacija potrebuje že sedaj ali jih morda predvideva v viziji svojega razvoja. Imamo visoko usposobljene in profesionalne strokovnjake na vseh področjih, tako za zahtevnejše objekte kot za individualne hiše. Naše usluge so razdeljene v naslednje kategorije:

  • Izračuni osvetljenosti prostorov splošne in zasilne razsvetljave (projektivni biro)
  • Izračuni cestne in športne razsvetljave (projektivni biro)
  • Simulacije različnih sistemov med seboj, predstavitve (komerciala)
  • Zagoni sistemov in servis (servisna služba)
  • VIZIJA Ustvarjanje varnosti in udobnega okolja za bivanje.

MOTO: Uživaj v delu in olajšaj ga drugim!

 

VEZAVE d.o.o.

Velika pot 25

SI-5250, Solkan
Slovenija

Matična št.:2179202000
Davčna št.: SI 10017968

TRR: SI56 0510 0801 2150 891

^
Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.