VRAČILO IZDELKOV

VRAČILO ALI MENJAVA IZDELKA KUPLJENEGA V SPLETNI TRGOVINI

Če ste nakup opravili na spletni strani, imate - v roku 14 dni od nakupa - možnost odstopa od pogodbe. V primeru odstopa od pogodbe nas lahko kontaktirate na 01/541-50-25 ali na info@pametni-dom.si. Kupljeni izdelek je potrebno vrniti v 30 dneh.

Podjetje prevzame stroške vračila blaga v primerih, ko zaradi narave blaga ni mogoče vračilo na običajen način po pošti.

VRAČILO ODSLUŽENIH ELEKTRONSKIH NAPRAV IN BATERIJ

Na ekološko sprejemljiv način lahko v naši trgovini v količini, ki je ustrezna za gospodinjstvo, oddate baterijske vložke, plinske sijalke, akumulatorje in zelo majhne odpadne električne in elektronske naprave. Odpadno električno in elektronsko opremo (električna in elektronska oprema je izdelek, ki je za svoje delovanje odvisen od električnega toka ali elektromagnetnih polj) lahko oddate v našo trgovino pod naslednjimi pogoji:

- ob nakupu novega izdelka,
- najkasneje 30 dni od nakupa ob predložitvi računa,
- je izdelek, ki ga želite oddati, razvrščen v isti razred kot novo dobavljen,
- je število kosov oddanih izdelkov enako številu novo dobavljenih,
- izdelek ne sme biti razstavljen ali poškodovan tako, da ga ni mogoče prenašati ali prevažati na enak način, kot novo električno in elektronsko opremo ali ogroža zdravje zaposlenih, ki to opremo prevzemajo

Ob predložitvi računa lahko izdelke, kupljene v naši maloprodajni trgovini, zamenjate za druge izdelke. Skupna vrednost novo izbranega izdelka (ali več izdelkov) mora biti najmanj enakovredna znesku prvotnega nakupa. V trgovino sprejmemo le izdelke v originalni in nepoškodovani embalaži, izdelki pa morajo biti brez vidnih znakov uporabe in v prvotnem stanju.

^
Copyright © 2022 Trgovina CASA URMET Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.