DETEKTORJI MONOKSIDA

Detektorji ogljikovega monoksida učinkovito zaznavajo povišane vsebnosti tega strupenega plina v prostoru. Do uhajanja ogljikovega monoksida največkrat pride zaradi nepravilnega delovanja, vzdrževanja ali vgradnje gorilnih naprav, ki za delovanje porabljajo fosilna goriva: premog, kurilno olje, plin, les, bencin, itd. Detektor ogljikovega monoksida že ob najmanjši preseženi vrednosti sproži zvočni signal, ki vas opozori, da je čas za ustrezno postopanje – izklop grelne naprave, odpiranje vrat in oken za prezračevanje in odstranitev oseb in živali iz prostora.

Poleg široke izbire alarmov predstavljenih na naši spletni strani, so po naročilu na voljo tudi ostali izdelki iz ponudbe Conrad Electronic. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01/541-50-25 in dosegljivi preko e-pošte na info@trgovina-conrad.si, vljudno pa ste vabljeni tudi na posvet in nakup v živo v našo maloprodajno trgovino - Conrad BTC, Hrvaška ulica 10, 1000 Ljubljana.

Zagotovo najdete kaj zanimivega zase v kategorijah UPRAVLJANJE UDOBJA, MERJENJE UDOBJA IN VREMENA ter ALARMI ZA IZLIV VODE.

^
Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.